Nieuws

NIO toets in 2014

14-02-2014

De NIO toets is een goed alternatief voor de CITO-eindtoets. Vanaf februari is het mogelijk om deze af te nemen. Neem contact op voor een individuele afname of voor een groepsafname. Naast de NIO is het mogelijk om de didactische reultaten van de leerling(-en) in kaart te brengen en door middel van aanvullende diagnostiek wordt de persoonlijkheid (faalangst, motivatie) in kaart gebracht.

TWOWAY sponsor van 24 uurs Spinningmarathon

14-03-2012

TWOWAY sponsort een dames spinningploeg tijdens de 24 uurs marathon in Valkenburg op 24 en 25 maart. Het goede doel is de Kindervallei van het Ronald Mc Donald huis in Valkenburg. Neem een kijkje op de website van de marathon en schroom niet om ook wat geld te doneren.

Foto's van de Lady Lance-ploeg in TWOWAY tenue volgen zo snel mogelijk.

NIO toets als second opinion van CITO eindtoets

12-03-2012

Ouders en/of scholen kunnen vanaf januari 2012 weer de NIO-toets aanvragen als onderzoeksmiddel (intelligentiemeting) naast de inschatting van de CITO-eind toets. Leerlingen presteren op de CITO-eindtoets vaak anders dan de school in de leerjaren ervoor van de leerling gewend is. Een aanvullende toets kan dan meer zekerheid verschaffen over de vervolgkeuze in het voortgezet onderwijs.